Ridrädsla som förlamar

Som ryttare får man lära sig att det är 100 avramlingar som krävs för att bli en riktig ryttare. Jag har nu 95 gånger kvar.

Att ramla av, vara med om en obehaglig händelse eller se något hemskt i samband med ridningen kan skapa ett obehag eller en rädsla. I vissa fall blir rädslan så stark att den förlamar och hindrar dig från att göra det du helst vill: umgås med din häst igen och kanske komma upp på hästryggen igen.

För att påbörja den resan behövs stöd och långsam utveckling. Små mål på vägen mot det stora.

Jag har själv erfarenhet av en svår olycka och svår ridrädsla.

Det stöd, dom tekniker och den hjälp till självhjälp jag fick på min resa vill jag dela med mig av till andra.
Jag erbjuder bl.a:

  • Personligt stöd genom samtal, coachning och praktiskt stöd
  • Föreläsningar som beskriver min väg tillbaka till ett bättre jag

som ett steg på vägen mot att hitta modet och glädjen i umgänget med din häst igen.