Länkar

Klubbteamet

Klubbteamet

Din lokala klubb & företagspartner. Föreningsprodukter – Profilkläder – Tryck KLUBBTEAMET finns på Radiatorvägen 9 – Aspholmen – Örebro Välkommen önskar Per, Jens, Nedim och självklart butikshunden Tess. Klubbteamet är dom som har gjort det fantastiska jobbet med att trycka våra kläder med våran logga på.
Besök

Nammi

Nammi

Nammi Godis AB - Gott från Island och Finland!
Besök

Terapihundskolan

Terapihundskolan

Utbildar sociala servicehundar tex besökshund, terapihund m fl.
Besök

Haffi Gislason

Haffi Gislason

Haffi Gislason är Samtalsterapeut, Coach och Mental Tränare. Jag kom i kontakt med Haffi efter en ridolycka 2019. Han är en stor del i min väg tillbaka upp på hästryggen igen och att hitta tryggheten i mig själv.
Besök

Töltriding

Töltriding

Töltriding är en InternetTV-kanal som visar reportage, utbildningar samt spännande människoskildringar runt dem som älskar Islandshästar. Töltriding har i en programserie följt MIN resa och mitt arbete med en ”ridrädsla som förlamar”.
Besök

Akrafjall

Isländsk design och kvalitet! Här hittar du modern och traditionell isländsk design av hög kvalitet, i form av tröjor, accessoarer, smycken, plädar och filtar av 100% ny isländsk ull, inredningsdesign och mycket mer. Vi samarbetar med de kända isländska märkena Alrun, Hringeftirhring, JBJ Design, Anna Gunnarsdóttir Design, Álafoss och Lopi.
Besök